Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PÄIVÄRETKET

Järjestämme sukellusretkiä päivittäin. Päivä sisältää 2-3 sukellusta.  Aamulla noudot hotelleilta alkaen kello 7.00 ja paluu Chalongin satamaan kohteesta riippuen 16 -19 välillä illalla. Kuljetukset Kata, Karon ja Patong beachilta kuuluvat hintaan, muilta alueilta mahdollinen lisähinta. Retkien hinnat sisältävät kuljetukset hotellilta, laivalla aamiainen, lounas, kahvi/tee, juomaveden, hedelmiä ja tietenkin suomaisen sukellusoppaan palvelut veneellä. 

Sukelluskohteitamme ovat: Racha Yai, Racha Noi, King Cruiser, Shark Point, Anemone Reef, Koh Doc Mai sekä Phi Phi. Lisäksi järjestämme spesiaali sukelluspäiviä kokeneille sukeltajille kohteisiin, joissa harvemin sukelletaan: Kled Gaeow Wreck, Maya Shark Cave, November Reef, The Rock, Racha Yai North Point ja Racha Noi South Tip.

 

Katso täältä  kohdekuvaukset. ja hinnasto.

 

 2 SUKELLUKSEN PÄIVÄ

 

Diving First Buddy Divers

Kahden sukelluksen päivänä suuntaamme Racha Yain (Raya Yai) saarelle. Suosituin ja olosuhteiltaan helppo lähikohde Phuketissa. Saaren itäpuolella on runsaasti erilaisia koralleja ja kaloja, lisäksi kohteeseen on rakennettu keinoriutta jossa mm. lepakkokalat viihtyvät. Länsipuolella on suojaisa puokama ja jylhät kalliomuodostelmat.Molemmat soveltuvat loistavasti myös snorklaajille.

Hinnat:Luokitettu sukeltaja 3300 THB       Sukelluskokeilu  4500 THB       Snorklaaja 2400 THB

 

 3 SUKELLUKSEN PÄIVÄ

Phuketin lähikohteet  tarjoavat monenlaista nähtävää veden alla. Hylkyjä, seinämiä, erilaisia koralleja, läpiuinteja sekä laaja kirjo värikkäitä kaloja. Myöskin kuuluisat paholaisrauskut, manta ray, viihtyvät Racha Noin alueella, harvinen näky ei ole myöskään valashai.

Joka päivä voimme lähteä Phi Phiin tai Racha Noin  suuntaan. Tiistaisin ja  perjaitaisin sukelluskohteena on King Cruser  sekä Shark point ja Anemone Reef .

 Hinnat :   Luokitettu sukeltaja  4200 THB    Snorklaaja  2600 THB

PHI PHI  kansallispuistomasku 600 THB/ Sukeltaja ja 400 THB / Snorklaaja